UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS

Az utánpótlás programunk - furán hangozhat elsőre - azokat a szülőket célozza meg elsősorban, akik a sportágválasztás problémájával küzdenek a gyerekek esetében. Továbbá azokat a gyerkőcöket, akik tele vannak energiával, imádnak közösségben lenni, másokkal sokat szórakozni és imádják a labdajátékokat és sorversenyeket. Szeretnek táncolni, zenélni és mindent, ami ahhoz kapcsolódik, hogy vidáman töltsenek el 2 órát, akár a szüleikkel egy időben egy helyen. Korosztálynak megfelelően képezzük, tanítjuk és neveljük őket. Nézzük, hogyan is épül fel a program.

OVI SQUASH - ELŐKÉSZÍTŐ

3-7 éveseknek

FOGLALKOZTATÁS MÓDJA

Csoportos, több pályán
1 pályán a gyerekek - mozgáskoordináció, készség, képesség fejlesztő gyakorlatok
2 pályán a szülők - squash edzés, játék és technika edző segítségével

Létszám: Max 10 fő

AMIT GARANTÁLUNK

Profi csapat, Jó hangulat, Szülő - gyerek kapcsolat erősítése, gyerekek kreatív gondolkodásának fejlesztése, helyes mozgáskoordináció kialakítása, szórakoztató járékok illetve jó közsségben való időtöltés

IDŐPONT

Minden szombaton
10:00 - 11:30

FILOZÓFIA

Sok felnőtt tanítványom van, aki szeretne csoportos edzéseken részt venni, de a hétvége mindig szent és sérthetetlen. Hiszen az az idő a családé, legfőképp a gyerkőcé. Viszont szeretném átadni mindenkinek az én szerencsés helyzetemet.

Hiszen az én családom mindig vitt magával. Mindig láttam, ki mit csinál és velük lehettem még úgyis, hogy közben ők is sportoltak, ahogy én is velük egy időben. Nem véletlen, hogy a testvéremmel mindketten élsportolóként végeztük és ezzel együtt mindketten edzőként neveljük nemzetközi szinten az utánpótlást két különálló sportágban.

Szeretném megadni a szülőknek is a lehetőséget, hogy minden lelkiismeretfurdalás nélkül tudjanak 2 órát a tesüknek és a tudásuknak szentelni, miközben egy pályával arrébb profi szakemberek fejlesztik a gyerekek mozgáskoordinációját, készségét, képességét, hogy amikor elérkezik a sportágválasztáshoz, már tökéletes alapot kapjon, amit továbbvihet. Vagy jön velünk tovább. :) Ezt majd az idő eldönteni. Leginkább a gyerek. :)

 

További információkért vedd fel velem a kapcsolatot!

ÍROK NEKED

SULI SQUASH

8-14 éveseknek

FOGLALKOZTATÁS MÓDJA

Csoportos, több pályán, több edző

LÉTSZÁM

max 10 fő

IDŐPONT

Minden hétfő, szerda, péntek
15:00 - 17:00

FILOZÓFIA

Ez már az a korosztály, ahol célirányosan tudunk haladni a pályán. Pályamozgás, alap ütések, technika, taktika - akár csak a nagyok, de folyamatosan szem előtt tartva a korosztályok adottságait.

 

Az ifjoncok fejlesztése és fejlődése már egyénileg meghatározott célok mentén történik. Folyamatosan építjük az Edző - Tanítvány kapcsolatot és bizalmi alapokra fektetjük a közös munkát. Fontosnak találom, hogy a gyereknek legyen egy kezdő elképzelése a sporttal kapcsolatban, ugyanis hiszek abban, hogy a kíváncsiság mellett ott lapul egy kisebb szikra amivel a versenyszellem hamar lángra kap, és akár tovább léphetünk az “egyszerű” hobbi sportból.

 

 

 

EGYÉNI ÓRÁK - VERSENYZŐK

8-19 éveseknek

FOGLALKOZTATÁS MÓDJA

Egyéni

AMIT GARANTÁLOK

Profi edzők bevonása, szervezettség, következetesség, mentális illetve fizikális felkészítés versenyekre, versenyeken való részvétel, coaching 

IDŐPONT

Személyreszabottan, előre leegyeztetve 

FILOZÓFIA

Hiszek egy képben, ahol olyan szülőkkel tudok elsősorban együtt dolgozni, akik azonosulni tudnak azzal, hogy mit tud adni egy gyerek életében az, hogy kitart egy sportban és végig visz valamit még akkor is, ha van mellett más. Döntési jogot ad a gyerekének abban, hogy megválassza a számára tökéletes sportot, amiben igazán önmaga lehet.

Irányt lehet mutatni, lásd az Ovi squash felépítését. Viszont az előkészítő már arról szól, hogy a gyerek mit szeretne igazán. Ez akkor fog eldőlni, hogy mi edzők milyen kapcsolatot alakítunk ki, és mennyire eresztünk gyökeret a gyerek lelkében azzal, ahogy érzi magát a társaságunkban. Nagy többségben a gyerekek nem tudatosan választanak. Érzelmi alapokra fektetnek, amit csak azzal tudunk erősíteni benne, ha szolgáljuk a fejlődését az ő igényei szerint.

Nem minden gyerekből lesz versenyző. Viszont meg kell hagynunk a lehetőséget neki, hogy ezt saját maga döntse el. Ennek szeretnék teret engedni. Engedem, hogy csinálja, azt viszont következetesen, és szigorú szabályok mellett. A versenyzés már az ő döntése. Fontosnak találom, hogy a gyerekeknek legyen egy kezdő elképzelésük a sporttal kapcsolatban. Ugyanis hiszek abban, hogy a kíváncsiság mellett ott lapul egy kisebb szikra, amivel a versenyszellem hamar lángra kap és akár tovább léphetünk az “egyszerű“ hobbi sportból. 

 

További információkért vedd fel velem a kapcsolatot!

ÍROK NEKED

MIÉRT FONTOS CSOPORTBAN DOLGOZNI?

 

Gyerekeknél az első nevelési eszközünk, hogy mielőtt ütőt ragadnának, megtanítjuk őket a csapatmunkára. Erre tökéletes módszer a kiscsoportos foglalkoztatások és a nagyok tekintetében a csapat edzés, hiszen már a nevében is benne van, hogy tartozik valahova, akit képvisel a jelenlétével és ő is képviselve van az edzők és egyesület által.

A Limi Squash Iskolában, mi edzők nem csak a játék alapjait kínáljuk a gyerekek és a szülők számára, hanem annál sokkal többet! Csapatmunkát, bizalmat, tiszteletet, figyelmet, fegyelmet, és az alapértékek pilléreit, ami a sikerhez vezeti őket a jövőben. Mi nem csak a pályán gondolkozunk velük, hanem az élet összes területén igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni és támogatni őket,ha szükség van rá(nk).