Az ideális edző - egy tanítvány tollából

Ezért érdemes mindig fejlődni és jobban akarni csinálni, hogy a tanítványod akiért felelősséget vállaltál, ezt lássa és érezze minden alkalommal, amikor pályára lép veled. 

 

"Gyerekként, amikor a bőrlabdát kergettem a salak vagy füves pályán azt hiszem nagyon másképp fogalmaztam volna meg arra a kérdésre a választ, hogy milyen számomra az ideális edző - attól is fügött volna jó eséllyel a válasz, hogy mikor kérdezik... edzés előtt vagy után, meccs előtt  vagy után, ahol kezdőként, vagy csereként szálltam be, vagy nem is játszottam, győztesen hagytuk el a pályát esetleg vesztesen...

Felnőtt fejjel több sportágat is kipróbálva talán már stabilabb a válaszom - na nem azért mert annyi edzőm lett volna, hogy én tudom a tutit, inkább tán azért mert magamat ismerem már annyira, hogy milyen ember is tud engem előrevinni egy sportág rögös útján.

A fenti lista a teljesség igénye nélkül próbálja átadni, hogy én milyen tulajdonságok és hozzáállás mellett gondolom azt, hogy megkapok mindent ahhoz hogy meg tudjak tanulni egy olyan "egyszerű" sportot mint a squash:) Persze így is küzdelmes, és nem megy varázsütésre, de ilyen támogatás mellett, nem is lehetetlen. Ha esetleg, úgy gondolod, hogy a Te és én listám között vannak közös pontok, jó hírem van! Megvan az esély arra, hogy megtaláltad Te is az ideális edződ, hisz épp az oldalát böngészed! :)"