Egyedülálló utánpótlásképzés

Szeptembertől új fejezetet indítottunk az utánpótlásban. 💪🏻

Elsőként vetettük bele magunkat a Head Squash Club Csapatával az ovisok és a kisiskolások világába, ezzel is megalapozva az első élményüket a sport és azon belül is a squash életbe. Hiszen valljuk, hogy azokat a bizonyos magokat időben kell elvetni, hogy a sport valóban mély nyomot tudjon hagyni a gyerkőc életébe és ennyi idővel is kevesebbet töltsön ülve, telefont vagy tabletet nyomkodva napközben. 


Ezért volt számunkra fontos, hogy már időben be tudjuk vonzani azokat a gyerekeket a pályára, akik a szülők által már érdeklődnek a squash iránt. Még, ha nem is tudják pontosan, mi az, ami ennyi érdekli őket valójában. 🤷🏻🙈😁 De talán pont ez a lényeg. Legyenek kíváncsiak, másoljanak, tudjanak együtt dolgozni, támogatni egymást és elvárások nélkül erezzék jól magukat a pályán. 
A képeket elnézve, továbbá egy szülői visszajelzést tekintve szerintem jó az irány. ⬇️⬇️⬇️☺️🙏🏻

 

“Koszi az alkalmat!:) Gondolom eleg jo visszajelzes  hogy Dani mar a kocsiba beszallva azt kerdezte, "holnap is jovunk squasholni?" :)”


☝🏻 Ami a legjobb ezekben az edzésekben, hogy nem csak a gyerekek sportolnak, hanem a szülők is egyidőben, ezzel is példát mutatva a kicsiknek, hogy miért érdemes velünk (ki)tartani hétről hétre. 😉 Folytatás szombaton! 💪🏻

❗️Jelentkezz te is a gyerkőcöddel, ha úgy érzed belefér egy kis hétvégi közös squash a délelőttbe. 💪🏻💪🏻 
Következő időpont: Szombat, 10:00 - 11:30
Korosztály: 3-6
💌 szalainora@gmail.com
☎️ 06307148646