Mini interjú Velem

Egy kis helyzetjelentés, ami felér egy mini interjúval.

"Eltűntél!” - Lehet nem láttok annyit, mint régen, de a cél továbbra is ugyanaz, csak az irány változott egy kicsit. ☝🏻 #hajrámagyarsquash

 

“Nem lesz több videó?” - Dehogynem. 🙂 Csak az irányváltás azt is hozta magával, hogy jelenleg nem a saját videóim vannak prioritásban, hanem az újonnan induló projekt, ami szintén a hazai squash fejlődését szolgálja országos szinten. 

Januártól folytatódnak az oktató videók, addig ismételni ér:  https://youtube.com/channel/UC7e3n3r-KifEV2WjF3RiJWA

“Edzéseket tartasz még?” - Mivel elsősorban edző vagyok, ezért ebben nem is terveztem radikális változásokat hozni. Lehet struktúrájában más lesz a jövőben, de aki valóban tanulni és fejlődni akar, számára mindig lesz helyem. De nem titok, hogy leredukáltam az edzések számát, hiszen a legnagyobb fejlődésre a sportunknak van szüksége és úgy érzem, most a pályán kívül van rám a legnagyobb szükség. 

“Marketinges lettél?” - Nem. Egy részem nagyon szereti csinálni, de bennem a elszántság van kellő mennyiségű szakmai háttérrel, ami találkozott a megfelelő társ marketing tudásával. :)) Így építkezünk, és velem együtt több edző támogatásával haladunk előre, hogy még több információt tudjunk átadni, továbbá motiválni tudjuk az újonnan érkező játékosokat, edzőket. 

“Elnökségi tag lettél?” - Ezt a kérdést többször megkaptam, miután publikus lett: 
https://www.facebook.com/100063564823920/posts/277426804386145/?d=n

Erre nagyon röviden válaszolnék: Nem lettem tagja az Elnökségnek. 🙂 Ettől függetlenül ugyanolyan elhivatottan végzem a munkámat, amire felkértek. Hiszen a cél mindenesetben ugyanaz: fejlődjön a squash Magyarországon. 

“Hol éri ez meg neked?” - Ez mindenkinek érdeke, hogy nagyobb legyen a sport. A konkurencia fogalmától elvonatkoztatva. 🙂 Itt nincsenek ellenfelek. Ha ez átmegy mindenkinek, aki ebben dolgozik, akkor nagy változásokat fogunk tudni elérni. Ehhez viszont elengedhetetlen az együttműködés. Ha ez megvan, és félre tudjuk tenni a büszkeségünket és az esetleges személyes sérelmeinket, akkor bármeddig megéri csinálni és működni is fog. Itt szerintem egyet fontos látni, hogy ez nem “Szalai Nóráról” szól, hanem a magyar squash helyzetéről, amiben mindenkinek van szerepe és helye, hogy jobbak legyünk. 

“Most akkor válogatott edző lettél?” - Ez egy nagyon jó kérdés. 😁 Nagyképűnek tartanám ezt így kijelenteni. Jelenleg másodedzőként kísérem a Magyar junior válogatottat. https://www.facebook.com/420658355040609/posts/1284742218632214/

Nem az én gyerekeim vannak benne, hanem más szuper edzők kezei által kinevelt versenyzők. Ezzel kapcsolatban én egyet tudok határozottan kijelenteni magamról, hogy a legjobb tudásommal és a legnagyobb határozottsággal fogom segíteni Balázs Kohlrusz Szövetségi Kapitány munkáját és elképzeléseit. 

“Miket terveztél 2022-re?” - Most lőjem le a poént? 🙂 

Kövessetek továbbra is, és mindent meg fogtok tudni akkor, amikor eljön az ideje. 😉 

#hajrámagyarsquash #magyarsquash #fejlődjünkegyütt #fogjunkössze