Squash Otthon - videósorozat

Sok kérdést kaptam azzal kapcsolatban, ami szerintem most sokunknál felmerül: “Hogyan tartom magam formában a karantén ideje alatt?”

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az első naptól kezdve ezeket a gyakorlatokat csinálom megőrülve. 🙂 Őszinten, az én testemnek szüksége volt arra, hogy vágyakozzon egy kicsit a mozgás után. Jól esett a pihenés, amit az utóbbi időkben, nem nagyon adtam meg magamnak. Viszont tudtam, hogy el fog jönni a pillanat, amikor mentálisan fogom hiányolni a testmozgást. Hiába. A testem még mindig az ágyban feküdne és pihenne, viszont az a rengeteg feszültség és stressz, amit a jelenlegi helyzet okoz, elkezdtem megérezni. A felgyülemlett energiát pedig muszáj levezetni. Erre a legmegfelelőbb mód: Testmozgás. :)

Ezért úgy döntöttem, hogy csinálok magamnak egy #challangemyself programot, ahol mindennap futással kezdek, majd ezekkel, vagy éppen ezekhez hasonló gyakorlatokkal folytatom itthon.

Kell a kihívás, ezért ha mást nem, magamat hívom ki egy meccsre, hogy legyen motiváció. Hiszen ezekben a helyzetekben és nehéz időkben, a legnagyobb ellenség sokszor, mi saját magunk vagyunk. Ne engedjük, hogy a “rosszabbik” énünk győzzön.

Ehhez viszont az kell, hogy ...

Megtaláljuk a módját, hogy a helyzethez alkalmazkodva, FELELŐSSÉGTELJESEN otthon maradva, folyamatosan mozgásban tartsuk a testünket és fitten az elménket.

Legyél te is partnere a Világnak és támogasd felelősséggel embertársaidat azzal, hogy OTTHONRÓL edzel és minimális kintléttel, NULLA kontakttal mozgatod át magad! 🌏

Akár edző segítségével ‼️ ONLINE ‼️

#legyélteispartner #maradjotthon #neengedjamanipulációnak #formábanlehetszotthonrólis #onlineedzés #keressmást #edzés #myselfprogram #legyélfelelősséggel